SALUTACIÓ

MISSATGE DE L'ALCALDE

La millor garantia perquè la Festa Major sigui un esclat de diversió, alegria i sentiment és que tothom surti al carrer per viure-la. I una vegada més, la programació d’aquesta festa esperada, ha estat pensada perquè tothom, sense cap distinció, la pugui viure a la seva manera. D’això es tracta: d’omplir Vilassar de Mar de colors, de música, de tradicions, d’espectacles, de focs, de mar i de cel.

No hi ha Festa Major que no vagi acompanyada del batec de les nostres entitats; d’aquesta vida cultural i associativa, musical i artística, que cada any ens ajuda a programar activitats per a tothom. D’això és tracta: de gaudir-ho tot, amb amics, amb família, amb veïnes i veïns. Amb la gent de Vilassar de Mar i tots aquells que ens vulguin acompanyar.

Torna la Rierada! torna la Flama del Canigó! La Tropa Teatre, les colles de l’AVAL, els Ssstrèpits, els Mansuets de Foc, VilassART, el Sant Ramon, El CEV, l’Assemblea Feminista de VdM, la Big Band, el Cor VilaSons, la Turrunats Band, la Coral Englantina amaniran la festa amb tot el seu repertori. Viurem, de la mà dels Pescadors de Garbí i Bricbarca, la festa des del nostre litoral. Serem americanos per uns dies. Concerts a l’aire lliure, teatre (del bo), màgia, contes, rondalles, conferències, visites guiades, sortides al mar i espectacles d’animació... I la Sant Pau Rhum Band tornarà a fer sonar La Rumba de Vilassar de Mar! I la darrera nit de totes, el Castell de Fosc d’artifici i anunci del sector guanyador de la Rierada.

La Festa Major ha arribat i volem que tothom la pugui gaudir!

Som-hi, doncs! Sortim i gaudim! Però fem-ho amb prudència, amb respecte, amb tolerància. Gaudir i respectar, divertir-se i tolerar, poden ser opcions complementàries. Fem-ho possible!

Una vegada més aprofito aquest espai de comunicació per agrair l’esforç de la regidoria de Cultura i Festes Populars per encabir totes les activitats que faran d’aquesta Festa Major un èxit. També vull agrair l’esforç immens que fan les nostres entitats i els agents culturals del municipi sense els quals la Festa Major seria impossible. I a les treballadores i treballadors de l’Ajuntament i als ciutadans i ciutadanes de Vilassar de Mar que faran possible, una vegada més, que la Festa Major sigui inoblidable! Gràcies de tot cor.

Salut i molt bona Festa Major!

Damià Del Clot i Trias

Alcalde de Vilassar de Mar

MISSATGE DE La regidorA

Benvolguts i benvolgudes!!!

Ja estem a les portes de l’estiu i com és d’esperar, ja tenim aquí la nostra Festa Major!! Estic segura que la majoria de vilassarencs i vilassarenques estem esperant aquest moment, doncs som-hi!!!

Els carrers, les places, les façanes i els balcons ja es comencen a guarnir dels colors de cada sector de la Rierada. Els veins i veines de Vilassar de Mar fan que el nostre poble s’ompli de color verd, taronja i blau i es respiri festivitat!!!!

La regidoria de Festes populars conjuntament amb les entitats del poble hem treballat de valent i hem preparat una àmplia oferta d’activitats perquè tots els vilassarencs i vilassarenques puguem gaudir d’aquests dies de Festa Major.

Volem destacar el concert de Versión Imposible, Suu, Rock´n Busto, Va Parir Tour 2023 de Ràdio Flaixbac, La Principal de la Bisbal... Gaudirem de la cultura popular i tradicional amb les actuacions de les colles de l’AVAL ( Ssstrèpits, Gegants i Sons), els Mansuets tornaràn a penjar l’ase Innocenci, aquesta vegada al campanar!! Hi haurà sardanes, havaneres, els Capgrossos de Mataró, que carregaran els seus castells a la plaça de la vila, i com a cloenda el castell de focs d’artifici; tot un ventall d’activitats pensant en tothom!!

Voldria agrair la feina a les persones que faran possible aquesta Festa Major, ja que gràcies a cadascuna d’elles es podrà duur a terme. A les entitats, als voluntaris, als treballadors i treballadores de l’Ajuntament , a tots i a totes, moltes gràcies .

Us animo a què hi participeu. Sortiu a les places i als carrers i gaudiu amb familiars i amics de totes les activitats programades, ja que de ben segur que passareu una bona estona. Aixó si, divertiu-vos amb seny; com diu l’eslògan: Diversió sense cap agressió!!

Voldria despedir-me de tots vosaltres i dir-vos que he viscut dos mandats molt intensos com a regidora de Cultura i Festes Populars, que cada dia he après alguna cosa, que he treballat colze a colze amb molts de vosaltres i ha estat un plaer poder servir al meu poble. No es un adéu , sinó un fins aviat; espero retrobar-vos a tots vosaltres per les places i carrers, aquesta vegada com a veina del nostre estimat Vilassar de Mar!!!

Us desitjo que tingueu una bona Festa Major!!

Visca la Festa Major de Vilassar de Mar!!!

Esther López i Martí

Regidora de Cultura i Festes Populars